Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Avustralya’da ziyaretlerde bulundu « Çanakkale Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:36

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Avustralya’da ziyaretlerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Avustralya’da ziyaretlerde bulundu
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2023 - 15:16

68 views

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Türkiye’nin Sidney Başkonsolosu Ali Sevim ile Malbourne Başkonsolosu Arif Eser Torun’u ziyaret etti. Avustralya’ya bir dizi ziyarette bulunan Kaşdemir ve beraberindeki heyet, Türkiye’nin Melbourne Başkonsolosu Torun ile bir araya geldi. Kaşdemir ve Torun, Remembrance of Shrine Müzesi’ni ziyaret ettikten sonra Avustralya-Türkiye Dostluk Anıtı’na çelenk bıraktı. Beraberindeki heyetle ziyaretlere devam eden Kaşdemir, Türkiye’nin Sidney Başkonsolosu Ali Sevim ile de görüşerek, fikir alış verişinde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Türkiye’nin Sidney Başkonsolosu Ali Sevim ile Malbourne Başkonsolosu Arif Eser Torun’u ziyaret etti.

Avustralya’ya bir dizi ziyarette bulunan Kaşdemir ve beraberindeki heyet, Türkiye’nin Melbourne Başkonsolosu Torun ile bir araya geldi.

Kaşdemir ve Torun, Remembrance of Shrine Müzesi’ni ziyaret ettikten sonra Avustralya-Türkiye Dostluk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Beraberindeki heyetle ziyaretlere devam eden Kaşdemir, Türkiye’nin Sidney Başkonsolosu Ali Sevim ile de görüşerek, fikir alış verişinde bulundu.

Kaynak: AA

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.