Çanakkale’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı « Çanakkale Haber TV

16 Eylül 2024 - 21:49

Çanakkale’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Çanakkale’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2024 - 11:12

20 views

Çanakkale’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen tören, Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başladı. Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, törenin ardından valilik binasında tebrikleri kabul etti. Kordon Boyu’nda düzenlenen törende, Vali Toraman, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen ve Çanakkale Belediye Başkan Vekili Öznur Benderlioğlu Doğangün vatandaşların bayramını kutladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri adına konuşma yapan İkmal Binbaşı Çağlar Çırak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecinin temellerini attığını vurguladı. Törende, resmi geçit ve su gösterileri de gerçekleştirildi. Etkinliğe Vali Toraman, Tuğamiral Biçen, Belediye Başkan Vekili Doğangün, siyasi parti temsilcileri, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.