Çanakkale’de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı « Çanakkale Haber TV

16 Eylül 2024 - 22:00

Çanakkale’de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı

Çanakkale’de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı
Son Güncelleme :

06 Eylül 2024 - 12:50

12 views

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, düzensiz göçmenlere yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Yelkenli bir tekne içerisindeki göçmenlerle ilgili alınan ihbar üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik Gemisi TCSG-308 ve Sahil Güvenlik Botu KB-5, hareket halindeki tekneyi durdurdu.

Yelkenli Teknede 31 Göçmen Yakalandı Sahil Güvenlik ekipleri, yelkenli tekne içinde 31 düzensiz göçmeni yakalayarak karaya çıkardı. Olayla ilgili yapılan geniş çaplı takipte, Gelibolu İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ile birlikte yürütülen operasyon sonucu, karada 4 düzensiz göçmen daha yakalandı.

Göçmenlerin Durumu ve Operasyonun Devamı Yakalanan göçmenler, işlemlerinin yapılması için ilgili birimlere teslim edildi. Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri, bölgedeki göçmen kaçakçılığına karşı yürütülen mücadeleye devam edeceklerini açıkladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.