Çanakkale’de Alkollü Sürücü Otopark Duvarında Asılı Kaldı « Çanakkale Haber TV

16 Eylül 2024 - 21:57

Çanakkale’de Alkollü Sürücü Otopark Duvarında Asılı Kaldı

Çanakkale’de Alkollü Sürücü Otopark Duvarında Asılı Kaldı
Son Güncelleme :

06 Eylül 2024 - 12:51

11 views

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, alkollü bir sürücünün kontrolündeki otomobil otopark duvarında asılı kaldı. Kaza, Hamzakoy mevkiindeki bir otoparkta saat 22.30 sıralarında meydana geldi.

Alkollü Sürücü Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti İddiaya göre, 36 yaşındaki G.G. isimli sürücü, 3,93 promil alkollü olarak araç kullanıyordu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden G.G., 17 ADA 301 plakalı otomobilinin duvara çarpması sonucunda araç yaklaşık 2 metre yükseklikteki duvardan aşağı düştü ve havada asılı kaldı.

Sürücü Yaralanmadan Kurtuldu Kazayı gören çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çekici yardımıyla araç asılı olduğu yerden kaldırıldı. Şans eseri, sürücü G.G. kazayı yara almadan atlattı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.