Karabiga’ya Yeni Çok Amaçlı Spor Salonu ve Acil Sağlık Merkezi Geliyor « Çanakkale Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:55

Karabiga’ya Yeni Çok Amaçlı Spor Salonu ve Acil Sağlık Merkezi Geliyor

Karabiga’ya Yeni Çok Amaçlı Spor Salonu ve Acil Sağlık Merkezi Geliyor
Son Güncelleme :

03 Haziran 2024 - 10:52

69 views

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesine, 250 kişilik bir Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu ile Acil Sağlık Merkezi yapılacak. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, seçim öncesi verilen bu sözlerin yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, seçimlerin ardından Karabiga’da çalışmalara başladıklarını belirtti. Geçtiğimiz yıllarda doğalgazın gelmesiyle alt ve üst yapı çalışmalarında büyük bir ilerleme kaydedildiğini vurgulayan Başkan Elbi, yaz aylarında turistlerin ilgisini çeken mavi bayraklı plaja sahip Karabiga beldesinde spor ve sağlık alanında da vaat ettikleri projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Başkan Elbi, Karabiga’ya kazandırılacak olan Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu ve Acil Sağlık Merkezi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’ndan destek aldıklarını açıkladı. Spor salonunun içerisinde voleybol, basketbol, hentbol, güreş sahası, fitness, masa tenisi gibi çeşitli faaliyet alanlarının bulunacağını belirtti. Yapılacak yatırımın toplamda yaklaşık 25 milyon liraya mal olması planlanıyor.

Sağlık alanında yapılan yatırımlara da değinen Başkan Elbi, eski olan Acil Sağlık Merkezi binasının yenileneceğini ve Karabiga’ya modern bir sağlık merkezi kazandırılacağını ifade etti. Ayrıca, Acil Sağlık Merkezi’nde bir ambulansın da hazır bulunacağını belirtti.

Başkan Elbi, Karabiga’ya yapılacak yatırımların devam edeceğini ve halka daha iyi hizmet sunma yolunda çalışmaların süreceğini sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.