15 Temmuz şehitleri, ‘Şehitler Abidesi’nde anıldı « Çanakkale Haber TV

8 Eylül 2024 - 02:24

15 Temmuz şehitleri, ‘Şehitler Abidesi’nde anıldı

15 Temmuz şehitleri, ‘Şehitler Abidesi’nde anıldı
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2024 - 11:50

47 views

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Çanakkale Savaşları’nın geçtiği Tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi’nde anma programı düzenlendi.

Çanakkale Valiliği himayesinde ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından temsili şehit mezarlıklarına karanfil bırakıldı. Şehitler Abidesi’nde bulunan camide şehitler için Kuran-ı Kerim ve dualar okundu.

Anma programına, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Gelibolu 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve birçok protokol üyesi ile vatandaş katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.