Kamyon Şoförü 9 Araca Çarptı: 9 Yaralı « Çanakkale Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:10

Kamyon Şoförü 9 Araca Çarptı: 9 Yaralı

Kamyon Şoförü 9 Araca Çarptı: 9 Yaralı
Son Güncelleme :

23 Kasım 2022 - 8:17

103 views

Çanakkale’nin Çan ilçesi Cezaevi kavşağında meydana gelen kazada; kırmızı ışıkta bekleyen araçlara, nedeni henüz belli olmayan bir şekilde arkadan gelen bir portakal yüklü 16 SR 887 plakalı kamyon çarptı. Kamyon ile 9 aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

 

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından 1’i ağır 9 yaralı ambulanslarla Çan ve Biga Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Öte yandan kazanın ardından Cezaevine kavşağındaki yol trafiğe kapandı. Olay yerindeki araçların kaldırılması ve yolda temizlik çalışması yapılması sonrası yol tekrar trafiğe açıldı. Kazanın ardından polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.