CHP’de İstifa Depremi! « Çanakkale Haber TV

27 Temmuz 2024 - 11:47

CHP’de İstifa Depremi!

CHP’de İstifa Depremi!
Son Güncelleme :

28 Eylül 2022 - 10:10

138 views

Çanakkale CHP teşkilatlarında bir süredir yaşanan durgunluk peşi sıra istifa haberleri ile yine hareketlendi. Merkez ilçe yönetiminde 2 kişinin istifasının ardından İl Genel Meclis üyelerinden bir ismin daha istifasını verdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Nursevim Azap ve Can Topalsoy’un bir sonraki yönetimde görev almak istemedikleri gerekçesi ile çekilme kararı aldıkları ileri sürüldü. Konu bazı yayın organlarında istifa ettikleri şeklinde duyuruldu. Bu gelişme ile sarsılan Çanakkale CHP’de istifa depreminin farklı organlara kayacağı konuşulmaya başlandı.

Parti içi kaynaklardan edinilen bilgilere göre CHP Küçükkuyu Belde Başkanı da görevinden alındı. Küçükkuyu ve Ayvacık’ta örgüt tabanında ve siyasi çevrelerde çeşitli tepkilere yol açan bu gelişmelerin ardından bazı etkili isimlerden de istifalar gelebileceği ileri sürüldü.

Özellikle Ayvacık örgütünde tartışmalara yol açan görevden alma olayının ardından Ayvacık İl Genel Meclisi Üyelerinden birinin de istifa ettiği ve istifasını ilçe örgütüne sunduğu öğrenildi.  İl Genel Meclisinde 2 üyesi bulunan Ayvacık’ta bu ismin Şerafettin Alkan olduğu öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.