Gelibolu’da orman yangını « Çanakkale Haber TV

27 Temmuz 2024 - 09:45

Gelibolu’da orman yangını

Gelibolu’da orman yangını
Son Güncelleme :

06 Ekim 2022 - 14:16

66 views

Gelibolu’da orman yangını Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyü civarında ormanlık alan çıkan yangına, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale etti.

Gelibolu’da orman yangını

ÇANAKKALE – Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyü civarında ormanlık alan çıkan yangına, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale etti.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Anafartalar Orman İşletme Müdürlüğü Pazarlı Orman Yangın Gözetleme Kulesi’nden saat 11.40 sıralarında Gelibolu ilçesi Karainebeyli Köyü civarında ormanlık alanda duman yükseldiği ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Yangına ilk müdahale saat 11.48’te yapıldı. Ekipler, orman yangınını kontrol altına almak için havadan 9 helikopter, 2 uçak, karadan ise 15 arazöz, 3 ilk müdahale aracı, 8 su ikmal aracı, 2 hizmet aracı, 3 dozer, 3 treyler, 4 itfaiye, 15’i teknik olmak üzere 175 personel ile müdahale etti.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.