Ezine’nin Sakin Limanı Güneş Yönü Omay Otel « Çanakkale Haber TV

20 Mayıs 2024 - 11:36

Ezine’nin Sakin Limanı Güneş Yönü Omay Otel

Ezine’nin Sakin Limanı Güneş Yönü Omay Otel
Son Güncelleme :

26 Nisan 2024 - 16:45

36 views

Çanakkale’nin doğal güzelliklerine ev sahipliği yapan Ezine’de, konuklarını ağırlamak için bekleyen bir inci var:

Güneş Yönü Omay Otel. Doğanın sakinliğiyle iç içe, misafirlerine huzurlu bir kaçamak sunan bu otel, konfor ve lezzetin buluştuğu bir nokta olarak dikkat çekiyor.
Oda kahvaltı konseptiyle hizmet veren otel, her sabah enerji dolu bir başlangıç vaat ediyor. 27 konforlu ve ferah odasıyla misafirlerine ev konforunu aratmayan bir deneyim sunan otel, düzenli temizlik hizmetiyle konuklarının rahatını ve memnuniyetini ön plana tutuyor.
Denize sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan otelde,  denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.  Aileler için ideal bir tatil seçeneği sunuyor.
Konukların rahatı düşünülerek tasarlanmış olan otelde, özel araçlarıyla gelen misafirler için otopark imkanı da sağlanıyor. Bozcaada Vapur İskelesi’ne sadece 2.5 km mesafede konumlanan otel, ulaşım kolaylığıyla da öne çıkıyor.
Ezine’nin huzur dolu atmosferinde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için Güneş Yönü Omay Otel, maviyle yeşilin kucaklaştığı bir noktada sizi bekliyor. Doğanın içinde dinginlik       arayanlara özel bir adres olan otel, konforlu konaklama birimleri ve sıcak misafirperverliğiyle misafirlerine evlerindeymiş gibi hissettiriyor.

 

 

 

İLETİŞİM TEL :  0 541 658 52 00

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.