Çanakkale’de kablo hırsızlığı yaptığı belirlenen 3 kişi tutuklandı « Çanakkale Haber TV

27 Temmuz 2024 - 03:11

Çanakkale’de kablo hırsızlığı yaptığı belirlenen 3 kişi tutuklandı

Çanakkale’de kablo hırsızlığı yaptığı belirlenen 3 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

27 Eylül 2022 - 13:08

56 views

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Aşağışapçı Köyünde kablo hırsızlığı yaptıkları tespit edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Aşağışapçı Köyünde kablo hırsızlığı yaptıkları tespit edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Aşağışapçı köyünde bulunan Türk Telekom’a ait kabloları gece geç saatlerde çaldıkları iddiası ile yakalanan ve Çan ilçesinde ikamet eden Ü.K, M.B ve E.E jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Jandarmada ifadeleri alınan 3 zanlı savcılığa sevk edildi.

Bayramiç savcılığındaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar kablo hırsızlığı iddiası ile çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.