Çanakkale’de 52 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı « Çanakkale Haber TV

27 Temmuz 2024 - 06:38

Çanakkale’de 52 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

Çanakkale’de 52 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2023 - 12:05

82 views

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yapılan asayiş çalışmaları kapsamında kimlik sorgulaması yapılan bir şüphelinin üzerinden sahte kimlik çıktı. Şüphelinin Bülent Kımız olduğu ve 14 ilde arandığı tespit edildi. 52 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Kımız, polis ekiplerince gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde 14 ilde aranan ve 52 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, polis ekiplerince yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, asayiş çalışmaları kapsamında bir şüphelinin kimlik sorgulamasını yaptı.

Yapılan sorguda üzerinden sahte kimlik çıkan şüphelinin dolandırıcılık, sahtecilik, yaralama, tehdit, hakaret ve iftira suçlarından sabıkası bulunan ve 14 ilde aranan Bülent Kımız olduğu tespit edildi.

Hakkında 52 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Kımız, gözaltına alındı.

Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.