Çanakkale’de Durdurulan İnşaat Projesi Mahkeme Kararıyla Yeniden Başladı « Çanakkale Haber TV

18 Ekim 2024 - 06:24

Çanakkale’de Durdurulan İnşaat Projesi Mahkeme Kararıyla Yeniden Başladı

Çanakkale’de Durdurulan İnşaat Projesi Mahkeme Kararıyla Yeniden Başladı
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 7:43

Çanakkale’de, hazineden ihale yöntemiyle alınan ve kamu zararına sebep olduğu iddiasıyla durdurulan inşaat projesi, mahkeme kararıyla yeniden faaliyete geçti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından 13 Ağustos 2024 tarihinde durdurulan proje, inşaat şirketinin açtığı davayla hukuka uygun bulundu.

Şirket avukatı Sergen Çetinkaya, Valiliğin durdurma kararının hukuka aykırı olduğunu belirterek, tüm yasal izinlerin alındığını vurguladı. Çetinkaya, “Dava açtık ve mahkeme, durdurma kararının hukuka aykırı olduğunu tespit etti. İnşaatımız yeniden başladı” dedi.

Ayrıca, inşaatın yanındaki futbol sahasının kaçak olarak işletildiğini ifade eden Çetinkaya, “Bu alanın gayesi dışında kullanılması hukuka aykırıdır. Gerekli adımları atacağız” şeklinde konuştu. Şirket, Çanakkalespor’a sponsor olarak bölgeye destek sağladığını da aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.