Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Çalışmaları Yerinde İnceledi « Çanakkale Haber TV

18 Ekim 2024 - 06:32

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Çalışmaları Yerinde İnceledi
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 7:42

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, ilçedeki projelerin ilerleyişini yerinde takip etti. Başkan Elbi, “Yorulmadan ve duraksamadan 24 saat çalışarak, söz verdiğimiz tüm hizmetleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yazlık Düğün Salonu’nun inşaatı hızla devam ederken, Başkan Elbi, sosyal tesisin tamamlandığı alanda ekiplerden bilgi aldı. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda üstyapı çalışmaları da sürüyor; kilit parke taş döşeme ve bakım onarım işlemleri belediye ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Başkan Elbi, yeni sosyal alanlar ve modern düğün salonunun kazandırılması için çalışmaların hızla devam ettiğini vurguladı. “Altyapı çalışmaları tamamlandı; üstyapı çalışmalarına da hız kesmeden başladık. Tüm ekip arkadaşlarıma fedakarlıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

4o mini

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.