TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Tarihi Alanını Ziyaret Etti « Çanakkale Haber TV

16 Eylül 2024 - 23:28

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Tarihi Alanını Ziyaret Etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Tarihi Alanını Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2024 - 11:02

24 views

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile birlikte Çanakkale Tarihi Alanı’nı ziyaret etti. Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Murat Çiçek ve Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak’ın da eşlik ettiği ziyarette, heyet Seddülbahir Kalesi ve Cahidi Sultan Türbesi’ni gezdi. Milletvekili Gider, ziyaretin ardından, “Bu toprakların taşıdığı manevi değeri bir kez daha hissettik. Çanakkale ruhunu ve atalarımızın mirasını gelecek nesillere aktarmak en büyük sorumluluğumuz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.