Gelibolu’da Alkollü Sürücü Otopark Duvarında Asılı Kaldı « Çanakkale Haber TV

19 Eylül 2024 - 04:19

Gelibolu’da Alkollü Sürücü Otopark Duvarında Asılı Kaldı

Gelibolu’da Alkollü Sürücü Otopark Duvarında Asılı Kaldı
Son Güncelleme :

15 Eylül 2024 - 12:58

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil otopark duvarında asılı kaldı. Kazada sürücü yara almadan kurtulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza Detayları: Kaza, saat 22:30 sıralarında Gelibolu ilçesi Hamzakoy mevkiindeki bir otoparkta meydana geldi. İddialara göre, sürücü G.G. (36) yönetimindeki 17 ADA 301 plakalı otomobil, 3,93 promil alkollü olduğu tespit edildikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki bir duvardan aşağı düşerek havada asılı kaldı.

Olayın Ardından: Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen çekici yardımıyla araç kaldırılırken, sürücü G.G. kazayı yara almadan atlattı. Polis ekipleri, kazanın nedenlerini araştırmak ve gerekli incelemeleri yapmak üzere olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu kaza, alkollü araç kullanmanın tehlikelerini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.