Gelibolu’da Akıllı Şehir Çalışmaları « Çanakkale Haber TV

27 Temmuz 2024 - 05:46

Gelibolu’da Akıllı Şehir Çalışmaları

Gelibolu’da Akıllı Şehir Çalışmaları
Son Güncelleme :

16 Kasım 2022 - 12:25

69 views

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından araç bakım onarım hizmetlerini yapmak ve İstanbul`un trafik sinyalizasyon hizmetlerini yürütmek amacıyla kurulan İsbak İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri çalışmalarına devam ediyor.

 

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, İsbak İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri yetkilileri ile “Akıllı Şehir” teknolojilerine dair toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıya ilişkin bilgi veren Özacar, “Daha yaşanılabilir ve sürdürülebilir bir dünya için yenilikçi, akıllı şehir çözümleri ve kavşak düzenlemeleri konularında İsbak İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri yetkilileri ile birlikte belediyemiz toplantı salonunda görüşme gerçekleştirdik. Güzel şehrimiz için önümüzdeki günlerde yapacağımız düzenlemeler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.