Belediye Her Yerde Barış’ı Arıyor! « Çanakkale Haber TV

27 Temmuz 2024 - 05:46

Belediye Her Yerde Barış’ı Arıyor!

Belediye Her Yerde Barış’ı Arıyor!
Son Güncelleme :

28 Eylül 2022 - 10:09

69 views

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın sahiplendiği ve yıllardır Çanakkale Belediyesinin maskotu haline gelen Kedi Barış kayboldu!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın sahiplendiği ve yıllardır Çanakkale Belediyesinin maskotu haline gelen Kedi Barış kayboldu! Dün akşamdan bu yana kayıp olan Kedi Barış’ın kaybolduğun fark edilmesi üzerine Çanakkale Belediyesinde alarm verildi. Kamera kayıtlarından Kedi Barış’ın dışarı çıktığı ancak binaya tekrar giriş yapmadığı fark edildi. Belediye Başkanı Ülgür sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak “Odamı, günümü, sevgimi paylaştığım Barış Kedimizi maalesef dün akşamdan beri bulamıyoruz. Bina dışına çıktığını tespit ettik. Görenlerin bize ulaşması çok önemli” paylaşımında bulunarak Kedi Barış’ı görenlerden yardım istedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.