Çanakkale’de Dünya Gıda Günü Etkinliği: Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım Vurgusu « Çanakkale Haber TV

18 Ekim 2024 - 08:22

Çanakkale’de Dünya Gıda Günü Etkinliği: Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım Vurgusu

Çanakkale’de Dünya Gıda Günü Etkinliği: Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım Vurgusu
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 7:40

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü kapsamında Çan Etili İlköğretim Okulu’nda etkinlik düzenledi. Etkinliğe Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan ve diğer yetkililer katıldı.

Nazan Türkarslan, etkinlikte çocuklarda gıda güvenliği ve sürdürülebilir tarım farkındalığı oluşturmayı amaçladıklarını belirtti. Öğrencilere, Dünya Gıda Günü’nün önemi hakkında sunum yapıldı ve çeşitli yarışmalarda başarılı olan öğrencilere ödüller verildi. Ayrıca katılımcılara sağlıklı gıdalar ikram edildi.

Çan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, etkinlik çerçevesinde ilkokullar arası resim ve ortaokullar arası şiir yarışmaları düzenledi. Öğrenciler etkinlikten memnun ayrılırken, veliler de çocuklarının bu konulardaki bilinçlenmesinden duydukları mutluluğu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.