Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi’nde “Salı Sohbetleri” Yeniden Başladı « Çanakkale Haber TV

20 Eylül 2024 - 01:07

Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi’nde “Salı Sohbetleri” Yeniden Başladı

Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi’nde “Salı Sohbetleri” Yeniden Başladı
Son Güncelleme :

18 Eylül 2024 - 11:52

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’na bağlı Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi, yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte her salı günü düzenlenen “Salı Sohbetleri” programlarına yeniden başladı.

Sezonun İlk Konuğu: Doç. Dr. Oğuz Diker

Programın ilk oturumu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden Doç. Dr. Oğuz Diker’in “Kültürel Miras Bağlamında Savaş Alanları Turizmi” konulu sunumuyla gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, turizm ve akademik camiadan birçok önemli isim bir araya geldi.

Devam Eden Programlar

Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi, her salı farklı konularla alanında uzman isimleri ağırlayarak “Salı Sohbetleri” programlarına devam edecek. Bu etkinlikler, katılımcılara kültürel miras ve savaş alanları turizmi gibi önemli konular üzerinde derinlemesine bilgi edinme fırsatı sunuyor.

Katılımcılar, gelecek programları sabırsızlıkla bekliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.