Çanakkale Gelibolu’da Alkollü Sürücünün Otopark Duvarına Asıldığı Kaza « Çanakkale Haber TV

19 Eylül 2024 - 19:14

Çanakkale Gelibolu’da Alkollü Sürücünün Otopark Duvarına Asıldığı Kaza

Çanakkale Gelibolu’da Alkollü Sürücünün Otopark Duvarına Asıldığı Kaza
Son Güncelleme :

10 Eylül 2024 - 12:27

12 views

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde meydana gelen ilginç kaza, bir otomobilin otopark duvarında asılı kalmasıyla sonuçlandı. Sürücünün 3,93 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaza Anı ve Yaralı Durumu

Olay, saat 22.30 sıralarında Gelibolu ilçesi Hamzakoy mevkiindeki bir otoparkta gerçekleşti. İddiaya göre, 36 yaşındaki G.G., 17 ADA 301 plakalı aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Alkolün etkisiyle aracın kontrolünü kaybeden sürücü, otomobili yaklaşık 2 metre yükseklikteki otopark duvarından aşağı düşürdü. Düşme sonucu araç havada asılı kaldı. Şans eseri, kazada sürücü G.G. yara almadan kurtuldu.

Olay Yeri ve İnceleme

Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çekici yardımıyla araç kaldırıldı. Polis, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatarak, olayın nedenlerini ve sürücünün alkol etkisini değerlendirecek.

Bu tür kazalar, alkolün direksiyon başındaki etkisini ve sürüş güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Kazanın ardından yapılan inceleme ve alınacak önlemler, benzer olayların önlenmesi açısından önemli olacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.